Op zoek naar een geschikte locatie voor een grote bijeenkomst tot 1300 personen, congres, receptie of een grand diner tot 500 personen? Onze kerken zijn dé locatie voor een groot event in de historische binnenstad van Delft. Welkom!

De Oude & Nieuwe Kerk zullen uw bezoekers overweldigen met de monumentale uitstraling van deze prachtige gebouwen. Een ambiance die een onvergetelijke indruk zal maken zoals het Bätzorgel met 3000 pijpen, kroonluchters die de hoge gewelven uitlichten en overal Vaderlandse geschiedenis, van wereldberoemde schilders tot het praalgraf van Willem van Oranje.

Bijeenkomst
Onze kerken hebben een ongekende grote capaciteit. 1300 bezoekers kunnen wij per kerk ontvangen voor een lezing, congres, receptie, orkest voorstelling en overige bijeenkomsten. U kunt altijd op loopafstand parkeren.

Diner
Voor een grand diner bent u bij ons op de goede plek. Dineren in onze kerken is een beleving, waar uw gasten nog lang over zullen napraten. De museale setting is buitengewoon geschikt om in te dineren. Tot 500 personen per kerk kunt u genieten van een mooi diner, geserveerd door één van onze preferred supplier cateraars, of zelfs door uw eigen cateraar. In overleg is heel veel mogelijk.

Congres
De Oude & Nieuwe Kerk worden regelmatig ingezet bij congressen, zowel nationaal als internationaal. Voor plenaire bijeenkomsten, diploma uitreiking, lezingen zijn wij dé partner om in Delft uw event groots op de kaart te zetten. Wij kunnen tevens met onze partners alle audiovisuele uitdagingen aan om uw event gestalte te geven.

Tijdlijn »

Sluit tijdlijn ×
UA-28388632-1