× Pour afficher ce contenu, le système est configuré à fr

We willen u vragen voorafgaand aan uw bezoek onderstaande regels goed door te lezen. Voor vragen mag u ons altijd bellen (015 2123025) of een e-mail sturen (info@nieuwekerk-delft.nl)

Voorafgaand aan het bezoek

• Kom, als dat mogelijk is, met eigen vervoer.
• Kom alleen, met zijn tweeën, of met kinderen uit uw huishouden.
• Blijf thuis als u een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
• Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten, tot iedereen 24 uur lang klachtenvrij is.
• Was voorafgaand aan het bezoek uw handen met zeep/ desinfectant, minimaal 20 seconden.
• Laat tassen zoveel mogelijk thuis, er kan tijdelijk geen gebruik worden gemaakt van bagagekluisjes.

1. Kom zo veel mogelijk op eigen gelegenheid naar de kerk.
  2. Als u verkoudsheidsklachten hebt, kunt u de kerk helaas niet bezoeken.
  3. De kerk is te bezoeken door voorafgaand aan uw bezoek online een ticket te reserveren, maar zijn ook verkrijgbaar in zowel de Oude als de Nieuwe Kerk of in onze winkel op Markt 73.
  4. Tickets zijn te bestellen op onze site: ticketpagina.
  5. Bij het kopen van een ticket voor de toren hanteren wij tijdsloten. Deze toren tickets zijn in de Nieuwe Kerk en online te koop:TOREN TICKET

In de kerk

• Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • In de kerk is grotendeels een eenrichtingsroute opgesteld, zodat u zich veilig en op 1,5 meter afstand van andere personen in de kerk kunt verplaatsen. De in- en uitgang van de kerk zijn van elkaar gescheiden. U verlaat de kerk altijd via de winkel.
  • In de kerk wordt gezorgd voor extra schoonmaak van contactpunten en aanraakoppervlakken, zoals deurklinken, wc's, kranen en betaalautomaten. Op diverse plekken is er desinfecterende handgel beschikbaar.
  • Betalen met contant geld is voorlopig beperkt mogelijk. Wij verzoeken u met pin of mobiel te betalen.
  • De kerktoren kan worden beklommen. Hiervoor kunt u een apart een ticket te kopen met een tijdslot. Toren tickets zijn online te koop en in de Nieuwe Kerk.
  • Op het moment zijn er maar beperkt kluisjes beschikbaar, dus laat, indien mogelijk, tassen thuis.
  • Bij het beklimmen van de toren is een mondkapje verplicht

Chronologie »

Fermer la chronologie ×