× Pour afficher ce contenu, le systГЁme est configurГ� Г� fr

Er neemt iemand afscheid bij uw bedrijf, of u heeft wat te vieren met elkaar. U bent opzoek naar een bijzondere en mooie locatie voor uw receptie of uw diner. De monumentale Oude Kerk van Delft leent zich hier uitstekend voor.

Bent u op zoek naar een bijzondere en mooie locatie voor uw receptie of diner? Onze monumentale kerken lenen zich uitstekend voor een sfeervol diner of een onvergetelijke afscheidsreceptie.

Diner
Na een aperitief neemt u plaats aan de prachtig gedecoreerde tafel. Het voorgerecht wordt geserveerd en ondertussen zweven de zachte tonen van een strijkorkestje door de kerk. Bij kaarslicht geniet u van de heerlijkste gerechten en mooie wijnen. Een avond die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk; van een intiem diner voor 10 personen tot een groots banket voor 400 gasten. We denken graag met u na over de mogelijkheden.

Receptie
In onze kerken zijn diverse mogelijkheden voor het organiseren van een receptie. Zowel voor kleine als grote groepen zijn diverse ruimtes beschikbaar. Onze medewerkers kunnen voor u de complete receptie verzorgen. Van een eenvoudig blokje kaas met een glas vruchtensap tot chique hapjes met een mooie wijn erbij. Ook de aankleding van de ruimte kunnen wij voor u verzorgen. We denken graag met u na over de mogelijkheden.

 

Chronologie »

Fermer la chronologie ×
UA-28388632-1