Per 1 januari 2023 gaan wij werken met een nieuw systeem voor gidsen en touroperators. Tot die tijd houden wij het oude beleid aan, met de tijdelijke pas.

Bij aanvraag van een pas, wordt u bij ons als lid ingeschreven; u profiteert dan van de volgende voordelen:
- U krijgt 15% kassakorting op souvenirs uit de souvenirshops in de Nieuwe Kerk, Oude Kerk en in de extra winkel (Markt 73)
- Er wordt automatisch bijgehouden hoeveel bezoekers u meeneemt, op basis daar van bieden wij staffelkorting
- Facturatie gaat rechtstreeks i.p.v. bij de kassa afrekenen of een voucher invullen
- U komt op de exclusieve gastenlijst, dat houdt in dat u wordt uitgenodigd bij bijvoorbeeld besloten openingen van exposities en andere evenementen
- U wordt per mail op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen, tentoonstellingen, acties en openingstijden

Zonder gidsenpas mag u als gids wél gratis naar binnen, maar u profiteert dan niet van de voordelen (kassakorting, staffelkorting, betalen via factuur etc.). U kunt ook met pas alsnog direct contant betalen.

Uw gidsenpas is strikt persoonlijk, onze medewerkers controleren dit.

We werken niet langer met vouchers en het systeem heeft niet de mogelijkheid om uw gegevens op te zoeken zonder het scannen van de pas. Zonder pas kunt u dus alleen direct betalen bij de kassa.

Mocht u uw pas kwijt raken of verliezen, wilt u dit dan z.s.m. doorgeven via info@nieuwekerk-delft.nl

Vul onderstaand formulier in: